Total de visualitzacions de pàgina:

dimarts, 24 de desembre del 2013

Identitat i territori

Identitat i Territori és el títol d'un treball  que hem fet al Mòdul de Processos i Contextos Educatius II on engloba les assignatures de COED i GITIC .
Hem fet ús del Prezi una novetat a l'hora d'exposar mol més clara i atractiva a l'hora de presentar treballs.
Ha estat un treball per parelles, jo l'he fet amb la meva companya Evelyn Sánchez i el tema escollit va ser Els estudis al estranger ja que es un tema que ens ha cridat l'atenció desde el dia que hem començat la universitat.
En aquesta ocasió la presentació del treball l'hem volguda enfocar com una sessió informativa per a la resta dels nostres companys que han estat els oients, d'aquesta manera poder crear interès entre el públic.
Hem informat dels estudis al estranger que ofereix la mateixa Universitat Ramón LLull, especialment centrant-nos en la nostra Facultat, Blanquerna, on estem realitzant el Grau d'Educació Primària.
Cal agrair a l'Aula de Relacions Internacionals que són els que ens han facilitat la recerca per dur a terme aquest treball.
A més a més hem fet una entrevista a una ex alumna del mateix Grau que va participar en dues de les ofertesque ofereix la universitat per estudiar al estranger, on s'ha explicat molt bé i ha fet la presentació més receptiva pels oients a través de la seva experiència personal.


El treball d'Identitat i Territori  ha estat tot un éxit personalment ja que no hem passat el límit de minuts de la presentació (que n'eren 10), i creiem haver captat l'atenció del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada